Edith Gruson , Gerard Hadders , ProArtsDesign
Pick them bones!
Interior for a vegetarian restaurant
For: Rob Baris, Restaurant La Muniche, Film Festival Rotterdam













zien en gezien worden op het internationaal befaamde
filmfestival.
in de lounge van het hilton hotel en in restaurant la muniche
in hotel central. dit fameuze restaurant werd voor een week getransformeerd in een vegetarisch restaurant.
ruim 100 echte varkensbotten werden goud gespoten.
de wanden werden met rode zijde bekleed en allemaal gecapitonneerd met de glossy botten in plaats van knopen.
op de fruitschaal liggen botten, vermomd als fruit te pronken.
de schone schijn van de showbizz, blijkt bij nadere beschouwing een aanklacht tegen de vleesindustrie.

The Place To Be at the International Film Festival Rotterdam was the temporary vegetarian restaurant that La Muniche’s Rob Baris created for ten days at the Hotel Central at the hart of the festival. To celebrate this a boudoir atmosphere was created with pink velvet walls deep-buttoned with over 100 gold sprayed pigs thigh bones. In the fruitbowls fruit colored bones flaunt their beauty at the beholder. Show biz make believe used in rejecting bio industry.